Brief aan koningin Beatrix die anno 2018 nog invloed heeft

Onlangs op 13 februari 2018 heb ik inzage gehad in mijn politiedossier, de reden hiervoor was dat ondanks ik nooit wat misdaan heb als een crimineel behandeld wordt in ieder geval werd er allerlei lasterlijke informatie over mij verspreid. Buren kwamen met allerlei lasterlijke informatie aanzetten en hoogst waarschijnlijk hebben ze dat van de wijkagent (die nu met pensioen is).

Na het lezen van politiedossier vallen de puzzelstukjes dan ook op hun plaats. Want een buurvrouw had het paar keer over “geesten”. Ik vond dat al zo raar, waarom over geesten, dan spoor je niet echt dat was ook mijn gedachte en wat lees ik in mijn politiedossier tot mijn grote verbazing in een mutatie van 2008: Meneer denkt dat hij beïnvloed wordt door geesten stond er of iets dergelijks. Nu snap ik dus ook waarom deze buurvrouw hiermee kwam aanzetten. En wat voor beeld krijg je van iemand die denkt beïnvloed te worden door “geesten”? Precies zoals ik zelf ook dacht toen die mevrouw hierover begon: die is niet helemaal goed.

Die mutatie van 2008 was het gevolg van een brief die ik toen gestuurd had naar toenmalige koningin Beatrix. Over geesten heb ik echter nooit geschreven of mee bezig gehouden dus vond het zeer vreemd en heb desbetreffende brief erbij gepakt. Wou eerst de brief hier integraal publiceren maar dacht later dat het beter is dat niet te doen omdat het geschreven is in een tijd dat het niet zo goed ging en ook zoiets persoonlijks is. Maar als het verdraaid wordt en gewoon op straat ligt en zelfs bij buurmensen terecht komt wat het zeer schadelijk maakt moet ik hiertegen protesteren. Dit hoort zo niet.

Ik kan jullie verzekeren dat ik nooit over geesten heb gehad of geschreven en ook niet in die brief aan koningin Beatrix toch staat het wel zo in mijn politiedossier. Die brief was geschreven door iemand in distress, dat moge duidelijk zijn en dat was ik ook, echter nooit geschreven dat geesten mij beïnvloeden. Wel over “duistere krachten” mogelijk maar die bestaan toch ook? Daarmee bedoel ik in ieder geval mensen en hun technieken. Geen geesten en dat valt ook zeker niet uit die brief te halen Deze brief en mutatie in politiedossier leven anno 2018 nog een eigen leven doordat wijkagenten inzage hebben hierin en dit dus blijkbaar gewoon met buren delen, met een buurvrouw die vervolgens vraagt wat voor ergs ik wel niet allemaal gedaan heb en over “geesten” begon. Dit lijkt niet erg maar die vrouw was niet goed bij haar hoofd en daar word ik dan van beticht.

Zou twee dingen willen vragen aan de overheid:

 1. Verwijderen van die lasterlijke mutaties
 2. Toegang tot politiedossier beperken.

Wordt vervolgd.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Een reactie op Brief aan koningin Beatrix die anno 2018 nog invloed heeft

 1. Geert aalders schreef:

  Zit je brief met verbazing te lezen. Het lijkt of ik mijn verhaal lees maar dan met de gemeente. Ik vroeg 3 jaar geleden om hulp bij de gemeente. Ben stiekem uitgeschreven uit de basis registratie dan kost je in ieder geval geen bijstand, en terug inschrijven werd bijna onmogelijk gemaakt. Uiteindelijk wel gelukt maar nog steeds structureel te weinig geld. Bijzondere bijstand word niet toegekend, formulieren verdwijnen, of word gewoon niets mee gedaan. Landelijke wetten zijn meerdere malen gebroken, maar de cirkel is hier op het eiland goed rond met de kerk als spil. Wethouder SGP en een gelovige huisarts. Dat is niet zo erg. Maar de gevolgen nu voor mij wel.
  Jij, blijf voor je gezondheid zorgen. Goed gezond eten. Dan blijft de strijd te doen. Ik heb het een soort van opgegeven. Probeer nog iets van mijn recht te krijgen. Maar met deze pijn wil ik niet echt verder en verandering daarin zie ik niet snel gebeuren. Niet snel genoeg meer in ieder geval.
  Maar tot die tijd zal ik vechten en schoppen waar nodig.
  Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.