Briefje aan Jan

Beste Jan,

Een tijd geleden vroeg je of iemand een verhaal over NWO (New World Order) of chemtrails kon schrijven voor jouw nieuwe verzetskrant The Post Offline. Ik waagde een poging want vind schrijven leuk, je toonde interesse om daarna de keutel toch weer in te trekken.

Je schrijft al een tijdje voor the Post Online van Bert Brussen en werkte eerder onder andere samen met Marianne Zwagerman die voor Telegraaf werkte en Geenstijl had opgericht volgens eigen zeggen. Dat hele concept van Geenstijl was bedoeld om de onvrede onder de mensen een beetje te vertegenwoordigen en daar is the Post Offline ook weer een product van. Onvrede, een papieren verzetskrant.

Alleen de vraag is wie financiert dat. Dat zou iedereen zich moeten afvragen bij een medium want wie betaalt die bepaalt. Dat zien we bij de Volkskrant en NRC die door Brussel zijn overgenomen maar ook dus bij jullie. Jij zelf hoort een beetje tot de VVD’ers, de neoliberalen. De club mensen die met veel leugens en oplichting regeren en nu zelfs een hele ziekenhuis failliet hebben laten gaan bijvoorbeeld. Dat moet toch behoorlijk wat ‘onvrede’ creëren. Maar jij behoort zelf tot die club en zij betalen jou.

Dus doe dan niet of jij het verzet bent, want dat hele zogenaamde verzet wordt door ‘hun’ zelf betaald onder mom van ‘controlled opposition’ en onvrede kanaliseren.

Hou mensen niet voor de gek.

P.S. Vergeten te vermelden. Vermoed dat jij door “diep state” achtige figuren, diezelfde club mensen die de inhoud van TPO bepalen, benaderd bent om geen stukken van mij te plaatsen. Kan geen reden verzinnen waarom afgezien van mijn afkomst. Een nieuws soort antisemitisme en nazipraktijken dus. Want dat is eerder gebeurd: jaren terug plaatste Bert Brussen namelijk een stuk van mij toen nog op zijn eigen weblog en werd hij gewaarschuwd door ene Jair vooral geen stukken van mij te plaatsen. Die Jair bleek niemand minder te zijn dan Jeroen Hoogeweij, nu Naomi Hoogeweij. Dus die vermoedens zijn niet nergens op gebaseerd.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

4 reacties op Briefje aan Jan

 1. Kees Meester schreef:

  “Hoe de waard is, vertrouwt hij zijn gasten”

 2. Abel Fris schreef:

  Hoebedoelu? Dan heb ik toch gewoon gelijk: nieuw soort antisemitisme, discriminatie op afkomst.

  • Stephan schreef:

   Vooropgesteld dat “gelijk “in de relationele sfeer helemaal niet bestaat kan ik uw tegengeluid richting de heer Dijkgraaf waarderen.

 3. Myra schreef:

  Maar het kan toch zijn dat Jan goede advertenties heeft?
  Een goed plan, kostendekkend? Het krantje is best duur.
  Waarom moet er altijd een duister plan achter zitten als iemand hard werkt en succesvol is? En je artikel kan gewoon kut zijn. Soms heb je gelijk en soms niet. Om discriminatie te roepen is stom.
  Ik ben geen fan van Jan maar ik vind die conclusies en afgunst irritant.
  Jan is al heel erg lang bezig en heeft een goed netwerk opgebouwd.
  Bovendien is hij één van de weinige die ene kritisch geluid laat horen.
  Groet, Talk2Myra en volgens mij was je eergisteren jarig dus gefeliciteeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.