Dissidenten bestempeld tot verwarde personen

Dissidenten, klokkenluiders, andersdenkenden, truthers (waarheidsvinders) worden in Nederland nu bestempeld tot verwarde personen en potentiële moordenaars. Geframed als gevaarlijke gekken die uit het niets mensen neersteken terwijl ze in werkelijkheid niets kwaads in de zin hebben maar vaak onrecht bestrijden en misstanden aan de kaak stellen. Iets wat de machthebbers/overheid niet wil en daarom worden deze mensen nu geframed als verwarde personen. Deze mensen krijgen  deze stempel ook in het politiedossier. En verwarde personen zijn gevaarlijke gekken en potentiële moordenaars die dus ook zo benaderd dienen te worden blijkt steeds vaker uit opvallende rechtszaken.

Zie bijvoorbeeld deze zaak van ene Philip O. die uit het niets “Joost”  neerstak in een Amsterdamse metro. Heel deze zaak komt mij als nep over, van A tot Z verzonnen. Dader zegt niks met zaak te maken te hebben maar is uiteraard schizofreen. En zou zomaar uit het niets “Joost” neergestoken hebben. Kijk daar, verwarde man die mensen neersteekt.

Hoe men waarschijnlijk te werk gaat in dit soort zaken: vaak wordt een daadwerkelijk verwarde persoon voor iets anders opgepakt en dan framen ze zo’n zaak er bij. Dus deze Philip O. is waarschijnlijk in het echt wat verward, is opgepakt ergens voor, een opstootje misschien of iets dergelijks, en wordt dan in deze zaak als dader opgevoerd voor het framen van verwarde personen.

Ook een andere opvallende zaak waar een verwarde man, een schizofreen, gelijk is afgeknald in zijn woning omdat hij een mes vast zou hebben gehad. Hulpverleners die ten tijde van incident aanwezig waren hebben dat mes niet gezien en na onderzoek is er geen mes gevonden pas na een tweede onderzoek werd er opeens onder een bank een mes gevonden. Ouders hebben geprotesteerd hiertegen tot aan hoger beroep aan toe: maar rechters vonden het prima. Ook hier zien we deze tendens bevestigd: verwarde personen zijn “levensgevaarlijk” en worden gelijk afgeknald. Mogelijk is ook deze zaak fake en men allerlei zaken op touw zet om verwarde mensen te framen als levensgevaarlijke gekken.

Dit zijn natuurlijk hele gevaarlijke ontwikkelingen vooral voor mij zelf want heb nooit wat misdaan maar toch staat er in mijn politiedossier: “meneer denkt beïnvloed te worden door geesten” nadat ik een brief aan koning Beatrix had geschreven zie mijn vorige blog hierover. Terwijl ik nooit met geesten bezig heb gehouden en daarin niet geloof. Maar nu sta ik dus bekend als verward persoon en tijdens mijn politiedossier inzagegesprek hebben de agenten tegen mij gezegd dat als mensen vuurwapengevaarlijk zijn dat ook goed is van te voren te weten zodat je daarop voorbereid kunt zijn als voorbeeld voor verwarde personen.

Men vindt mij blijkbaar ook lastig terwijl ik nooit wat gedaan heb alleen wat blogs geschreven over kindermisbruik  onder andere binnen de grenzen van vrijheid van meningsuiting en dat levert mij de stempel op “verward persoon” omdat de autoriteiten dit niet willen.

En als je eenmaal zo stempel hebt kom je daar niet meer vanaf zo lijkt het wel.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

3 reacties op Dissidenten bestempeld tot verwarde personen

 1. I Ƅet hes PERFECT aat it!? Laugһrd Larry.

 2. Jack schreef:

  I bett hes ⲢERFECT at it!? Laughed Larry.

 3. Wiki schreef:

  Hello ,

  I saw your tweet about animals and thought I will check your website. I like it!

  I love pets. I have two beautiful thai cats called Tammy(female) and Yommo(male). Yommo is 1 year older than Tommy. He acts like a bigger brother for her. 🙂
  I have even created an Instagram account for them ( https://www.instagram.com/tayo_home/ ) and probably soon they will have more followers than me (kinda funny).

  I have subscribed to your newsletter. 🙂

  Keep up the good work on your blog.

  Regards
  Wiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.