Gezelfmoord door de staat?

We leven in gevaarlijke tijden, ik heb het al zo vaak geschreven en gezegd. Overheid doet net of er sprake is van vrijheid van meningsuiting maar deze vrijheid bestaat in de praktijk helemaal niet. Want als een mening autoriteiten/machthebbers niet aanstaat heb je een probleem als burger. De staat is natuurlijk oppermachtig en heeft natuurlijk allerlei middelen om iemands leven onmogelijk te maken of zoals ze het zelf zeggen ‘iemand te isoleren’. Dit doen ze door uitputting, mensen uit hun slaap houden bijvoorbeeld en dit gebeurt door een netwerk van mensen die overal in Nederland zitten, schat zelf zo’n 5% van de burgers (in de randstad), dus 1 op de 20. Buiten de randstad zal het percentage wat lager liggen. Dit doen ze bijvoorbeeld door intimidatie, of door stress te veroorzaken, geluiden ‘s nachts maken zodat mensen niet kunnen slapen of door harde muziek. Dit soort ‘softe’ tactieken. Ik zag het ook aan Willie Dille die ik verder niet kenden maar zoals vandaag blijkt “gezelfmoord” is. In de video die ze plaatste zag ze er oververmoeid en uitgeput uit en was er sprake van bedreigingen en intimidatie, mogelijk dus iemand die door de staat/machthebbers “gestalkt” werd. Ik ken dat want ondervind hetzelfde en dat alleen om mijn mening en artikelen die ik heb geschreven. Ik dacht altijd dat machthebbers redelijke mensen waren maar dat is verre van de werkelijkheid.

Media en rechtsstaat zijn compleet gelijkgeschakeld en worden door Den Haag aangestuurd. Rechterlijke macht is best te omschrijven als een club D66 jongeren die onder de knoet staan van politiek Den Haag en zich moeten houden aan bepaalde politiek gestuurde uitspraken. Grote geld heeft bijvoorbeeld altijd gelijk in rechtszaken, mogelijk ook in ruil voor financieel gewin voor de rechters, mensen van het eerder genoemde netwerk worden bijvoorbeeld altijd vrijgesproken door middel van vormfoutjes of gewoon ondanks al het bewijs gewoon niet veroordeeld en zo beschermd vanuit Den Haag. Bewijzen en feiten doen er eigenlijk niet meer toe in rechtszaken. En rechterlijke macht moet overal het politieke beleid van Den Haag ondersteunen en faciliteren. Je ziet ook allerlei politiek processen zoals tegen Wilders. Dit is allemaal vanuit Den Haag aangestuurd.

Massamedia worden ook aangestuurd door Den Haag/Brussel.

En zo ontstaat een hele enge en gevaarlijke samenleving waar burgers dus zelfs worden “gezelfmoord” zoals is gebleken met Willie Dille.

Ik zeg het nog maar eens: ik zou nooit zelfmoord plegen of wat dan ook. Als er iets met mij gebeurt dan zijn de machthebbers de schuldigen. Zo ver zijn we al dat je dit als disclaimer moet schrijven.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.