Nederland is een satanisch bolwerk

We zijn het gelukkigste land ter wereld, we kennen allemaal de Noord-Koreaans achtige nieuwsberichten hierover. Noord-Koreaans omdat zulke landen hetzelfde beweren over hun eigen land. Dus welke landen zijn nou echt het gelukkigst? Dan moet je uiteraard eerst geluk definiëren: geluk is tevreden zijn met je huidige levensomstandigheden. En levensomstandigheden zijn dat je voldoende voedsel en middelen hebt om te leven, onderdak hebt helemaal in koude landen en het belangrijkste liefde/een partner. Dit zijn zeg maar over het algemeen de primaire behoeftes van een volwassen mens.

En vooral dat laatste is belangrijkste en eigenlijke drijfveer van de rest: liefde. En juist alleen de landen waar de liefde en romantiek overheerst, dat zijn echt de gelukkigste landen ter wereld en niet de landen op de verzonnen lijstjes met gemanipuleerde onderzoeken.

Landen, plaatsen, regio’s waar de liefde overheerst, waar er makkelijk liefde plaatsvindt, waar het product van liefde plastisch gezegd, kinderen, veilig en zorgeloos kunnen opgroeien dat zijn echt de gelukkigste landen ter wereld. En dat zijn volgens mij landen als Tsjechië en Hongarije, in west-Europa kun je niet meer spreken van veilige landen waar om de zoveel tijd een daad van terreur en angst plaatsvindt, het tegenovergestelde van liefde.

En vindt in Nederland dan makkelijk liefde plaats? Slaat hier gemakkelijk de vonk over. Zie je overal vrijende stelletjes? Of zijn er grote barrières, grote drempels en vindt er weinig liefde plaats? Uiteraard kan ik alleen voor mezelf spreken en ik vind de barrières hier van gigantische proporties. Van vooroordelen tot hele specifieke partnereisen, allerlei drempels en barrières om geen liefde te hebben en ik doe daar zelf aan mee. Ik heb ook soort voorkeur voor blond en blauwe ogen en velen hebben dat, soms onuitgesproken. Gevolg is dat de voortplanting in westerse landen stagneert. En diegene die zijn bruid of soms zelfs bruidegom importeert, waar zogenaamde liefde een contract is, die planten zich wel voort met meerdere kinderen.

Het ligt dus vooral ook aan de samenleving: is die veilig zodat je met ‘je liefje’ op een terras zorgeloos een drankje kunt doen of waar dan ook veilig kunt voelen of moet je rekening houden om lastig gevallen te worden of rekening houden met allerlei fysiek geweld zoals terreur en ook agressie zoals we in Tsjechië hebben gezien door “Nederlanders” die een barman o.a. ziekenhuis in sloegen. Dus rekening houden met angst, het tegenovergestelde van liefde. Juist landen als Tsjechië en Hongarije hebben doorgaans geen last van agressie en fysiek geweld bij terrasjes terwijl in Noord-Afrika een vrouw vaak niet eens alleen over straat kan. In Nederland beginnen we dit ook steeds normaler te vinden. De zogenaamde deugmens heeft dit opgelost door kleine bubbels te creëren van veiligheid en intimiteit en de rest van samenleving te bagatelliseren of te vergoelijken. Immers zeggen de autoriteiten dat het zo goed is, dat het zo hoort om de zoveel tijd een aanslag, angst en terreur. Juist omdat terreur gebruikt wordt om mensen angstig en bang te houden omdat bange mensen makkelijker te sturen zijn. Dit zijn maffia achtige tactieken, hoe de maffia vrouwen prostitueert met geweld en angst. Zo gaat het op grotere schaal dus nu ook met onze samenleving.

En er is nog een aspect: de oorlog tegen seksualiteit. Daarom zie je ook steeds vaker transgenders bij geheime diensten en in het leger omdat zij deze oorlog voeren. Gaat dit te snel? Al jaren promoten machthebbers toch transgenderisme of zelfs seksuele neutraliteit. Dit heeft alles te maken met hun oorlog tegen de seksuele energie en wapens die zij daarvoor inzetten. Gericht op energie van mensen. Daarvoor proberen ze alles om te draaien man = vrouw en vrouw = man.

Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.